top of page
Over ons

Het North Sea Tai Chi Festival is een samenwerkingsverband van Helma Vinke, Roderik Schoorlemmer, Daan Hengst en Pim van den Broek. Allen zijn het tai chi beoefenaars die met regelmaat uitstapjes maken naar aangrenzende disciplines. Wat ze over de grens vinden, nemen ze graag mee naar hun eigen festival zodat elk jaar een unieke mix ontstaat van workshops die niet alleen het tai chi spectrum beslaan, maar ook uitnodigen tot een frisse blik over de vertrouwde tai chi landsgrenzen. 

Helma Vinke

Helma is hét aanspreekpunt en ze verzorgt de communicatie met deelnemers en  het administratieve gedeelte. Helma heeft naast haar werkzaamheden bij North Sea Tai Chi een enorme passie voor yoga.

www.helmavinke.nl

tpA-1-scaled.jpg

Daan Hengst

Daan is verantwoordelijk voor een groot aantal teksten en degene met de grootste talenknobbel, buitenlandse teksten komen veelal van zijn hand. Daarnaast heeft hij een groot hart, waardoor logerende leraren vaak in vertrouwde handen zijn.

www.buurtverenigingdebres.nl

daan-de-glind-20071.jpg

Roderik Schoorlemmer

Roderik houdt zich met name bezig met de organisatie omtrent de leraren voor, tijdens en na het festival. Hij combineert zijn tai chi talent met het werk van coach waarbij deze twee disciplines voor een unieke mix zorgen. 

www.flowsessions.com

15766994505_55f3f3d9b3_o-290x290.jpg

Pim van den Broek

Pim bedenkt de vormgeving en de uitwerking hiervan. Hij beoefent al sinds lange tijd tai chi, yoga en reiki en sinds enige jaren is hij fanatiek bezig met handlezen. 

amsterdamtaichi.nl

foto.jpg
bottom of page