top of page

Locatie de Banken Zeewolde

We verblijven op natuurgebied De Banken in Zeewolde aan de Dasselaarweg
Centraal gelegen en op loopafstand aan het Veluwemeer, een perfecte plaats met veel natuur en rust. Ideaal om een paar dagen tot rust te komen en met je favoriete hobby bezig te zijn. 

Bij ons festival bieden we de mogelijkheid om te kamperen en in de buurt worden chalets verhuurd. Er is een (camping)supermarkt op loopafstand en een restaurant met een gevarieerd menu. Er is geen stroom aanwezig, maar je kunt wel op een centrale plaats je telefoon opladen.

Je bent welkom op donderdag voorafgaand op het festival vanaf 17.00 uur om je tent op te zetten. Het festival is afgelopen op zondag om ongeveer 17.00 uur en het zou fijn zijn als je die dag ook je spullen op zou willen ruimen en het terrein wilt verlaten.

Route en locatie

De Banken,  Zeewolde, Netherlands

Kun je de locatie niet vinden? 06 18650960

De Banken  Dasselaarweg, Parkeerplaats 4 Horsterwold, Zeewolde 

 

Met het openbaar vervoer
Deze plaats is bereikbaar door eerst naar het Centraal Station in Nijkerk te reizen en vandaar de bus 142 te nemen naar de RCN Dasselaarweg. Volg dan even de route via onderstaande kaart of Google Maps. 

Bekijk voor jouw situatie even de meest gunstige route op http://9292.nl/. Van daaruit is het vijftien minuten lopen. 

Met de auto
Met de auto kun je op diverse manieren bij de Banken komen, afhankelijk van de richting waaruit je komt. Kijk even op de routeplanner voor de meest gunstige route, je rijdt vanaf de Dasselaarweg naar ons toe, maar deze is behoorlijk lang; Vul in Parkeerplaats 4 Horsterwold Zeewolde of De Banken Zeewolde voor aankomst http://googlemaps/

IMG_7340.jpg

Belangrijk

Kamperen met tent 

Er is ruimte om je tent op te slaan; campertickets zijn uitverkocht.

Geen stroom

Er zijn geen stroomvoorzieningen voor de slaapplaatsen. Er is wel een verdwaald stopcontact waar je je telefoon kunt opladen maar je bent dan niet de enige

Auto's op parkeerplaats

Je auto mag niet bij je tent blijven staan. Dichtbij is een parkeerplaats waar geparkeerd kan worden.

Vanaf 17.00 op donderdag mag je het terrein op

De dag voorafgaand aan het festival kun je het terrein op.

0606_IMG_1827.jpg
bottom of page