top of page
FAQ

Hieronder hebben we een aantal veel voorkomende vragen en hun antwoorden voor je op een rij gezet.

 

 

Aanmelding

Hoe weet ik dat ik ben aangemeld?

Dit jaar werken we samen met Go Tickets een ticketverkoper voor evenementen en festivals.

Inschrijving, betaling, ticket en ticketbevestiging worden door Go Ticket geregeld.

Als je vragen hebt over het festival kan je ons altijd mailen op festival@northseataichi.nl

 

De prijzen zijn incl. overnachting, dus incl. een staanplaats voor de tent ?  

Ja dat klopt; het is inclusief overnachting

 

De prijzen zijn incl. middageten?

Ja dat klopt; het is inclusief een vegetarische middagmaaltijd. We hebben een prima kok en er is genoeg te eten. Voor je ontbijt ben je op jezelf aangewezen. Zeewolde is relatief dicht in de buurt en daar zijn supermarkten. Voor het avondmaal kun je zelf zorgen of je gaat met anderen mee naar een naburig restaurant, op 20 minuten lopen.

Dit jaar hopen we zo min mogelijk afval #zerowaste achter te laten. 

En geen plastic/kartonnen bordjes, bekertjes en bestek #minderwegwerpplastic te gebruiken. 

Dus vragen we je om je eigen #bringyourowncup porceleinen, metalen of hard plastic campingbordje,-bestek,-mok mee te nemen!

 

Wordt voor drinken gezorgd?

Er is voldoende water, natuurlijk. Daarnaast wordt de hele dag koffie en thee gezet, waar je vrij van mag nemen.

 

Aankomst

 

Waar is het?

Terrein de Banken van Staatsbosbeheer nabij Zeewolde. Het kan lastig zijn om het te vinden, rijd naar de Dasselaarweg en volg de borden naar het terrein. Er worden pijlen geplaatst naar het festival.

 

Vanaf wanneer?

Vanaf donderdag 17.00, de avond voor het begin van het festival, kun je je kampement opslaan en ben je welkom. Na 20.00 uur moet je je auto parkeren op de parkeerplaats voor het kampeerterrein. Ivm het verzoek van gemeente Zeewolde, brandweer en veiligheidsinstanties horen we aan dit verzoek te voldoen.

 

Hoe kom ik er?

Via de auto of via openbaar vervoer. Kijk even op de pagina Locatie.
 

Bij wie moet ik me melden en vroege vogel festival Tshirt?

Vraag bij aankomst naar Kat en Anna zij regelen de administratie van ons festival. Zij bevestigen je aankomst, en voorzien je van alles. Doe dit aub zo spoedig mogelijk, dan hebben we een duidelijk overzicht. Heb je je voor drie dagen North Sea ingeschreven? Haal ook bij Kat en Anna je vroege vogel festival T-shirt op.

Ik ben nooit eerder geweest

Geen probleem! Je bent meer dan welkom. Het festival is kleinschalig. Deelnemers, leraren en organisatie zijn erg benaderbaar, dat vinden we belangrijk. Niemand is beter of belangrijker dan de ander. Relax-Enjoy-Learn-Connect, dat zijn de sleutelwoorden. Je zult zien dat je snel contact maakt met medebeoefenaren. 

 

Waar kan ik mijn tent opzetten?

Er is een gedeelte van het terrein voor de tenten ingericht. Je kunt daar je tent opzetten. Houdt de richtlijnen in acht; 4 meter afstand tussen de tenten en auto's moeten op de parkeerplaats aangrenzend aan het kampeerterrein. Ook weer hetzelfde verzoek van gemeente Zeewolde, brandweer en de veiligheidsinstanties.

 

Wat zijn de faciliteiten?

Je hebt geen stroom, maar er zijn wel stroompunten waar je telefoons kunt opladen. De faciliteiten zijn basic, maar prima. Er zijn douches, wc's en wasbakken op het terrein aanwezig.

Tijdens het festival

 

Bij slecht weer?

We hebben een aantal tenten op het terrein opgesteld waar bij slecht weer de workshops in plaatsvinden.

 

Als ik gedurende het festival vragen of opmerkingen heb?

Meld je bij Roderik, Helma, Pim of Daan. Zij helpen je verder...

Zijn de workshops in het Nederlands?

Meestal wel, maar indien er mensen de workshop bijwonen die geen Nederlands spreken, wordt voor hen vertaald of de workshops in het Engels uitgevoerd. Je kunt dus alles bijwonen. 

Fotografie

Foto's geven een mooi beeld van het festival. Je zal regelmatig fotografen aan het werk zien. Van vrijdag tot en met zondag maken we foto's van de workshops en het festival en plaatsen die in de loop van de tijd op onze website en facebook.

Vertrek

 

Na het programma op zondagmiddag gaan de meeste mensen opruimen en vertrekken. Het zou fijn zijn als je rond 17.00 het festivalterrein verlaten zou hebben...

bottom of page